Závěrečné testování MBA

Profesní studia BBA, MBA se na Evropské akademii dají zvládnout kompletně online. Přesto mají studenti možnost přijíždět do naší školy na konzultace nebo využít naši knihovnu.

Každý student má k dispozici svůj vlastní studentský účet s veškerými informacemi ke studiu a vidí všechny požadavky, které během studia musí splnit. Studium probíhá formou samostudia s využitím vlastní praxe a literatury a jiných zdrojů dle vlastního výběru. Je možné využít i naše online přednášky na vybraná témata.

V průběhu studia student zpracovává testy, zápočty, seminární práce, prezentace a jiné požadavky, které může plnit v libovolném pořadí. Na každou odevzdanou práci dostává student podrobnou zpětnou vazbu a ihned ví, jak si v dané oblasti vede. Splnění všech zmíněných požadavků je jedním z předpokladů pro připuštění k závěrečné zkoušce. Ta probíhá formou obhajoby závěrečné práce před zkušební komisí. Zkouška (obhajoba) se koná vždy osobně v naší škole v Praze.

Absolventi těchto profesních studií jsou oprávněni používat titul BBA, MBA apod. za jménem. Přesto, že v zahraničí se jedná o uznávaný vysokoškolský titul, v České republice se na tato studia nahlíží jako na profesní a neuznávají se jako vysokoškolské studium z akademického pohledu. Personalisté a firmy ovšem takovému studiu přikládají značnou váhu a dokážou ocenit praktický přínos absolventů pro další rozvoj společnosti. Proto zejména mezi managery zájem o profesní studia stále roste.

Read More 

Zdroj: Evropská akademie vzdělávání (European Academy of education) 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *