Evropská akademie je držitelem prestižního certifikátu Prověřená společnost Elite

Evropská akademie je vzdělávací instituce, která přináší inovativní metody vzdělávání.

Její poslání je poskytovat kvalitní a moderní vzdělání, které odpovídá potřebám trhu práce a osobnímu rozvoji studentů. Evropská akademie je také držitelem prestižního certifikátu Prověřená společnost Elite, který zaručuje její spolehlivost a profesionalitu.

Certifikát Prověřená společnost je mezinárodní značka, která sdružuje firmy z devíti evropských zemí. Tento certifikát je udělován jen firmám, o kterých na internetu nekolují žádné negativní recenze. Společnosti tak získávají účinný nástroj k efektivní propagaci a budování pozitivní image.

Evropská akademie se stala členem Prověřené společnosti v roce 2022. V dalším roce našeho prověřování opět získala ocenění Prověřená společnost a to rovnou s oceněním Elite. Tím se zařadila do elitní skupiny firem, které prošly prověřením nejméně dvakrát a nebyly na ně zjištěny žádné negativní ohlasy. Elita Prověřené společnosti je také vícenásobným laureátem projektu, který hledá společnosti s nejlepší reputací na internetu.

Evropská akademie si vysloužila své ocenění díky tomu, že na její školu chodí jen samé pozitivní recenze a ohlasy od studentů. Studenti oceňují kvalitu výuky, on-line studium, přístup lektorů, flexibilitu a přátelskou atmosféru. Evropská akademie tak dokazuje, že je lídrem ve svém oboru a zaslouží si důvěru svých studentů.

Read More 

Zdroj: Evropská akademie vzdělávání (European Academy of education) 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *