MBA studia jsou stále více žádanější

Studentů, kteří mají zájem o titul MBA, přibývá. Jaké benefity toto studium přináší? 

Doplňte si vzdělání a získejte perspektivu na trhu práce!

Zájem o toto studium jeví stále více lidí a roste napříč všemi věkovými kategoriemi. Jak dokládají statistiky, MBA studují mladí lidé v návaznosti na vysoké školy, i ti, co se v praxi už určitou dobu pohybují. Stoupá i zájem lidí ve věkové kategorii nad 50 let.

Jakékoli vzdělání znamená větší možnost uchytit se v atraktivnějších zaměstnání, kariérní posun i vyšší ohodnocení ve stávající práci. Mnohdy při studiu narazíte na nové cenné kontakty ale především si prohloubíte znalosti, které vám třeba pomohou lépe a efektivněji řídit firmu a zajistí lepší orientaci v oboru.

Nabídka pracovních pozic vhodných pro absolventy MBA vzrostla celosvětově o 13 %. Běžné vysokoškolské studium manažerům zdaleka nestačí a moc neumožňuje výuku zaměřenou více na praxi.

Studujte MBA online

Standartní dálkové studium probíhá obvykle o víkendech a studium trvá 2 až 3 roky. Pro pracující to často znamená neúměrnou zátěž (vůči rodině a osobnímu volnu). Studium tedy často odkládají nebo se mu snaží zcela vyhnout. Ze všech nejméně si tento typ studia mohou dovolit vytížení manažeři, jimž je právě MBA studium určeno.

Ideálním řešením je možnost studovat online a kdykoli budete mít čas. To umožní si lépe rozplánovat všechny povinnosti. V konečném důsledku si s odpočinutou hlavou více pamatujete a studiu věnujete více energie, která se vám vrací v podobě nabytých a ukotvených poznatků. Student je mnohem více motivován k tomu, aby začal vůbec ve svém vzdělávání spatřovat hlubší smysl.

Podobný způsob vzdělávání dnes nabízí řada vzdělávacích institucí. Mezi moderní školy evropského stylu se řadí i Evropská akademie vzdělávání, která MBA program nabízí ve třech oborech:

Finanční management
Management ve zdravotnictví
Realitní makléř a řízení týmu

Jednotlivé studijní plány jsou připraveny na míru těmto segmentům a vychovají úspěšné odborníky.

Read More 

Zdroj: Evropská akademie vzdělávání (European Academy of education) 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *