Evropská akademie vzdělávání průkopníkem ve výuce fungování umělé inteligence

Umělá inteligence se stává součástí běžného života a práci s ní tak nutně musejí akceptovat také vzdělávací instituce. Jak se na tuto novinku připravuje Evropská akademie vzdělávání?

Umělá inteligence má budoucnost

V rámci Evropské akademie vzdělávání nabízíme jednak specializovaný studijní obor, který je zaměřen na IT. Studijní program je orientován konkrétně na specializací v oblasti IT a programování. Po jeho ukončení získává uchazeč úplnou profesní kvalifikaci.

Nechcete studovat ucelený studijní program a rádi byste nahlédli „pod pokličku“ informačních technologií? Láká vás svět umělé inteligence?

Toto odvětví má v současné době výrazný potenciál. Uplatnit se může v široké škále oborů, jako je zdravotnictví, marketing, ale i finančnictví. Napříč obory najde využití také v oblasti lidských zdrojů, kde pomáhá s náborem pracovníků. Široké pole působnosti má i v logistice, v oblasti automatizované manipulace se zbožím.

Dle předpokladů, které uveřejnil známý technologický gigant Huawei může v budoucnu 98 % aplikací umělé inteligence na trhu sloužit potřebám průmyslu a zemědělství.

Kurz umělé inteligence vás naučí praktickému využití této technologie

Vyplatí se tak tomuto fenoménu věnovat pozornost. S Evropskou akademií vzdělávání se nyní může zapsat do kurzu úplně každý.

Kurz je určen všem se zájmem o moderní technologie, kteří chtějí pochopit kam směřují současné trendy v IT a jakou roli v tomto segmentu sehrává právě AI.

Jednotlivé lekce jsou určeny pro začátečníky i pokročilé uživatele umělé inteligence, výstupem je seznámení s principy i praktickou uplatnitelností této technologie. Završením je instalace a zprovoznění vlastního AI chatu, studenti si tak sami mohou vyzkoušet svého virtuálního asistenta.

Rozsah kurzu zabere 6 až 12 hodin v závislosti na konkrétním studijním tempu daného uchazeče. Výuka má prezenční formu a celou dobu probíhá v Praze.

Read More 

Zdroj: Evropská akademie vzdělávání (European Academy of education) 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *